Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amit az MLM-ről tudni kell képes leírás - Oriflame.tlap.hu
részletek »

Amit az MLM-ről tudni kell - Oriflame.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oriflame.tlap.hu » Amit az MLM-ről tudni kell
Keresés
Találatok száma - 4 db
Mi az MLM?

Mi az MLM?

Egy könyv, amely Ön helyett dolgozik! Használja a kétségek eloszlatásához, az érdeklődés felkeltéséhez, és az emberek szponzorálásához! Az első olyan könyv, ami kimondottan új emberek szponzorálására íródott. Tömören, érthetően, ugyanakkor mégis átfogóan írja le, hogy mi az MLM.

Multi Level Marketing Wiki

Multi Level Marketing Wiki

Az MLM rendszer lényege, hogy az értékesítés személyesen és több szinten történik. A rendszer lényegében egy független termékforgalmazókból álló hálózat, mely a terméket vagy szolgáltatást közvetlenül - direkt módon - juttatja el a fogyasztókhoz. Az MLM alapötlete: egy termék elégedett fogyasztója a terméket továbbajánlja, ezért jutalékot kap, s amennyiben azok, akiknek továbbajánlotta szintén sikeresen továbbajánlják a terméket, azok jutalékából is jutalékot kap. Ily módon egy sikeres, többszintű fogyasztói/ügynöki hálózatot maga alá építő egyén komoly jövedelemre tehet szert, sőt egy ponton túl már nem is kell foglalkoznia termékeladással, mivel a hálózatban lévő eladások jutalékaiból is komoly jövedelemre tesz szert. Ekkor már csak a hálózatának fenntartásával, a hálózat eróziójának csökkentésével kell foglalkoznia.

Tom Big All - MLM tréner

Tom Big All - MLM tréner

Egy igazi siker "műhely" zajlott 2005. június 25-én a Rhema Centerben az amerikai Network Marketing Mesterelme csoport egyik világszerte keresett trénerével, a népszerű BIG AL könyvsorozat szerzőjével, TOM "Big Al" Schreiterrel

Üzleti partnerkereső

Üzleti partnerkereső

Legyen az elsők között! Töltse fel mihamarabb bemutatkozását ingyenesen! Tisztelt Látogató! Bizonyára azért érkezett erre a honlapra, mert szeretne MLM üzletéhez partnereket találni, vagy esetleg most foglalkozik a gondolattal, hogy ezzel a világszerte nagy sikert aratott üzlettel foglalkozzon. Örömmel tudatjuk, hogy mindkét esetben a legjobb helyen jár!

Tuti menü