Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oriflame linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Flach - Macedónia [2. oldal]
részletek »

Oriflame képes leírás: Flach - Macedónia [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: oriflame.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Flach  Beáta Viola

Flach Beáta Viola

"Kétféleképpen élheted az életed: vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.!" Az Oriflame előnyei Oriflame Szépségtanácsadónak lenni egyszerű kellemes és jövedelmező! A Szépségtanácsadó különleges lehetőséget kap arra, hogy alaposan megismerje a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyen szert.

Fruzsi Oriflame szépségtanácsadó

Fruzsi Oriflame szépségtanácsadó

Lehetőséget kaptam, hogy megismerjem ezeket a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyek szert. Azt tudom jól döntöttem, hisz melyik Nő ne szeretné kipróbálni, mindamellett hogy hatalmas választék van az üzletekbe, de amíg nem próbálta, kérem ne mondjon nemet! Ráadásul mindenki maga döntheti el, hogy csupán saját célra szeretné megvásárolni ezeket a kiváló minőségű termékeket, vagy hobbi szinten értékesíti a termékeket, egy kis zsebpénz kiegészítésként, esetleg rész- vagy főmunkaidőben foglalkozik a termékek értékesítésével. Terméklistába talál árakkal együtt termékeket, amit figyelmébe ajánlok. Közvetlenül rendelhet Tőlem itt az oldalon. Vagy tekintse meg az aktuális katalógust ott minden terméket megtalál, termékek kódszámát az alapján is rendelhet. Rendelését küldje Nekem, ha szükséges utánvéttel csomagban is elküldöm. Ha közelben lakik, (Óbuda) a terméket kiviszem Önnek. Ha érdeklődését felkeltettem lépjen be hozzám, akár vásárlóként, akár ha Szépségtanácsadó szeretne lenni. Az Oriflame 100%-os pénz vissza fizetési garanciát vállal minden termékére. Mindenkori 30% kedvezmény a termékek után. Jelentkezzen Nálam, mindenben segítek! fruzsi@oriflamekozmetikumok.hu

Goldi

Goldi

Jövőképünk, hogy az Oriflame jusson eszébe mindenkinek először, ha elérhető áron keres jó minőségű kozmetikumokat, vagy egy barátságos, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatnál szeretne karriert építeni. Jövőképünk, hogy az Oriflame jusson eszébe mindenkinek először, ha elérhető áron keres jó minőségű kozmetikumokat, vagy egy barátságos, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatnál szeretne karriert építeni. Az Oriflame, az értékesítésnek éppúgy, mint a vásárlásnak, egy ügyes módját ajánlja. Közvetlen értékesítési rendszerünk jövedelmező, és hasznot jelent a Szépségtanácsadónak és a vásárlónak egyaránt. A vásárlónak kényelmes és megbízható baráti légkörben történő, személyreszabott tanácsokkal kibővített kiszolgálást, inspirációt és tökéletes garanciát biztosít. Szépségtanácsadóként pedig egy dinamikus jövedelemszerzési lehetőséget, és különleges, egyénre szabott fejlődési lehetőséget garantál. Habár az Oriflame Szépségtanácsadói önállóan és függetlenül végzik munkájukat, mégis tudatában vannak annak, hogy egy nagy, egymást támogató globális család tagjai. S mindehhez az Oriflame széles körben kínál tréningeket, és vezetőképző programokat.

Görögország

Görögország

Oriflame Görögország- Napsütötte csodaszép ország, a sok napsűtés miatt itt nagy szükség van az Oriflame által nyújtott gyengédségre, legyen az arckrém vagy éppen naptej, napolaj, nőnek, férfinak és gyereknek egyaránt. Görögország (görögül |Ελλάδα, Elláda, IPA: [ɛˈlaða], vagy Ελλάς, Ellás, [ɛˈlas]), hivatalos nevén a Hellén Köztársaság [Ελληνι 54;ή Δημοκρ^ 5;τία (ɛliniˈkʲi ðimokraˈtia)], ország Európa délkeleti részén, a Balkán-félsziget déli végén. Északon Albániával Macedóniával és Bugáriával, keleten pedig Törökországgal határos. A kontinentális Görögország keleti és déli partjait az Égei-tenger, míg nyugati partjait a Jón-tenger mossa. Mindkettő a Földközi-tenger keleti medencéjének része, mely sok szigetnek ad helyet.

Hadvári Ica

Hadvári Ica

Mit nyújt Neked az Oriflame ? Csak termékeket amit folyamatosan használsz ? Vagy lehetőséget, hogy havi fix keresetedet kiegészítsed ? Vagy új embereket, munkatársakat? Vagy új barátságokat ? Vagy ennél is többet ? Érzed már a szabadságot, az anyagi függetlenséget ?

Hollandia

Hollandia

Oriflame Hollandia - Kis ország, sok tulipán és sok Orfilamet kedvelő szépségtanácsadó. A természetes kozmetikumok szeretete független attól, hogy hány ember él egy adott országban. Hazánkhoz hasonlóan itt is rohamosan növekedik az Oriflame szépségtanácsadók száma.

Horváthország

Horváthország

Hazánk szomszédja Horváthország, sokan járunk oda nyaralni azonban az Oriflame ott is megtalálható. Mindegy, hogy Nők, Férfiak és gyerekek tengerparton vagy hegyekben lakban, bőrükre mindannyiuknak ugyan úgy oda kell figyelnie és ebben az Oriflame nagy segítségükre van.

India

India

Oriflame India - Ázsia egyik legtöbben lakott országa Kína mellett, de ebben az országban is sok kiemelkedően jó telejsítményt nyújtó szépségtanácsadó található meg, ezzel biztosítva, hogy ebben az országban is imsert legyen az Oriflame.

Indonézia

Indonézia

Oriflame - Indonézia: Messzi ország ahova nem sok ember jut el kis hazánkból, egy dolog azonban közös az ott és itt élők között: Ők is használják az Oriflame termékeket attól függetlenül milyen az éghajlat meleg vagy hideg.

Hirdetés
J. Timea

J. Timea

Az Oriflame, mint kereseti lehetőség és amit jelent... Adjon magának 1 évet, és ha elfogadja a segítségünket és hajlandó változtatni gondolkodásán, nyitott arra, hogy életét innentől kezdve megtervezze, akkor egy év után 150.000 Ft-ot kereshet, 3 hetente!!! Az Oriflame két alapvető kereseti lehetőséget biztosít: 1. A kezdő Szépségtanácsadó fő jövedelme a termékértékesítésből, a vevők kiszolgálásából származik. Az azonnali haszon minden egyes eladott termék után 30%. Például: Valakinek van 10 vásárlója minden hónapban, akik rendelnek 3 terméket 4.000 Ft-ért. A vásárlók kifizetnek: 40.000 Ft-ot Az Oriflame számláz Önnek: 30.770 Ft-ot Az azonnali haszon tehát: 9.230 Ft 1. A másik jövedelemforrás a teljesítmény utáni árengedmény (TUÁ), mely abból származik, hogy Ön megosztja az Oriflame termékek eladásával járó lelkesedését másokkal. Ha új Szépségtanácsadókat csatlakoztat az Oriflame-hez, Ön az újonnan csatlakozott Szépségtanácsadók eladása után TUÁ-ra jogosult és még azoknak az újabb Szépségtanácsadóknak az értékesítése után is megkaphatja a TUÁ-t, akik az Ön által csatlakoztatott Szépségtanácsadókon keresztül léptek be az Oriflame-be. A teljes jövedelemnek ez a része az újabb és újabb Szépségtanácsadók szponzorálásával gyorsan növekedik. A magasabb szinteken egyéb bónuszok is adódnak a TUÁ-hoz, és azoknak az összessége is hoz

Kazahsztán

Kazahsztán

Kazahsztán 1991-ben vált függetlenné Szovjetuniótól, ezután Oriflame termékeket is megismerhették az országban élő - elsősorban - Nők. Az Oriflame termékek ebben az országban is a minőségük miatt nagy szeretetnek örvendenek. Az ország területének nagy részéről nincs lefolyás a tengerekbe. Nagy lefolyástalan pusztai tavak alakultak ki: a Kaszpi-tenger, az Aral-tó és a Balkas-tó. Ezeknek önmagukban is tekintélyes méretű vízgyűjtő területük van. A Kaszpi-tengerbe ömlik az Urál folyó, az Aral-tóba a Szir-darja. Az Irtis és mellékfolyói a Jeges-tengerbe vezetik le Kazahsztán északi részéről a vizeket. Az Aral-tó vízszintje az utóbbi 30 évben 15 méterrel csökkent, mivel a tavat tápláló folyók vizét gyapotföldek öntözésére használták el. A kiszáradt tófenéken felhalmozódott só és hulladék ökológiai katasztrófát okozott.

Kertész Ottó

Kertész Ottó

Kertész Ottó független szépségtanácsadó Oriflame direktor honlapja. Oriflame Szépségtanácsadó Klubunkban családias hangulatban ingyenesen sajátíthatja el mindazon kozmetikai és üzleti ismereteket, melyek birtokában önmaga, családtagjai, baráti - ismeretségi köre mindennapi kozmetikai és és anyagi problémáit sikeresen megoldhatja.

Kolumbia

Kolumbia

Oriflame - Kolumbia - Kolumbiát hazánkban legtöbben a kávéról ismerik, van aki másról is de most én az Oriflame termékekre is gondolok, mert hihetetlen de ebben az országban is ismerik és kedvelik a kiváló minőségű Oriflame termékeket. Kolumbia (spanyolul: Colombia) Dél-Amerika északnyugati részén fekvő ország. Hivatalos neve Kolumbiai Köztársaság (spanyolul: República de Colombia), fővárosa Bogotá. Nevét a kontinens európai felfedezőjéről, Kolumbusz Kristófról kapta A szárazföldön keleten Venezuela, délkeleten Brazília, délen Ecuador és Peru, északnyugaton pedig Panama határolja. Mind az Atlanti-, mind pedig a Csendes-óceánnon van partszakasza. (A dél-amerikai országok esetén ez ritkaság, rajta kívül csak Chile mondhatja el ezt magáról, de az csak nyúlfarknyi szakaszon ér ki az Atlanti-óceánra.)

Lengyelország

Lengyelország

Oriflame - Lengyelország: Lengyelországban nem csak az Oriflame termékeket értékesítik hanem Oriflame-nek kozmetikumokat gyártó vállalata is van ebben a tőlünk északra megtalálható országban. Ez miatt Ők a "friss" Oriflame termékeket kaphatják meg :) A lengyel állam több mint 1000 éves. A 16. században, a Jagelló-dinasztia uralkodása idején Lengyelország Európa egyik leggazdagabb és legerősebb országa volt. 1791. május 3-án a lengyel-litván unió elfogadta Lengyelország májusi alkotmányát, amely Európa első és a világ második írott alkotmánya volt. Röviddel később Lengyelországot felosztották szomszédai (Oroszország, Ausztria és Poroszország). Lengyelország 123 év után, 1918-ban nyerte vissza államiságát az első világháború lezárultával. A második világháború után a Szovjetunió befolyási övezetéhez tartozott. 1989-ben az ország második világháború utáni történetének első részlegesen szabad választásai zárták le a Szolidaritás (lengyelül Solidarność) mozgalom szabadság iránti törekvéseit. Lengyelország 1999-től a NATO, 2004-től az Európai Unió tagja.

Lettország

Lettország

Oriflame - Lettország: Lettország Észak- Európában található ország, ahol a hideg ellenére számos Oriflame szépésgtanácsadó van akik népszerűítik az Oriflame termékeket és kihasználják az Oriflame nyújtotta kíváló minőséget. Lettország nagy részét erdő borítja, az országnak több mint 12 000 kisebb folyója és 3000-nél is több tava van. Az ország nagy része termékeny síkság, a legmagasabb pont a Gaizinkalns (312 m). A sekély Rigai-öböl, a Balti-tenger egyik nyúlványa az ország északnyugati részén található. A főváros, Riga az öböl partján található, a Daugava folyó torkolatánál. A fővároson kívül további fontos városok még Daugavpils, amely szintén e folyó mellett található, és a Balti-tenger partján fekvő Liepaja.

Litvánia

Litvánia

Oriflame - Litvánia: Litvánia a legnagyobb és legnépesebb balti állam, a Balti-alföld déli részén terül el a nagy népesség miatt számos szépésgtanácsadó található az országban akik öregbítik az Oriflame természetes kozmetikumok hírnevét. Litvánia a legnagyobb és legnépesebb balti állam, a Balti-alföld déli részén terül el. Legnagyobb része hullámos alföld, 100 méternél alacsonyabban fekvő terület. Az ország legmagasabb pontja 292 méteres. A terület 30%-át tavak, mocsarak és erdőségek borítják. Kb. 100 km hosszú partvonallal rendelkezik, amelyből csak 38 km-nek van közvetlen kijárata a Balti-tengerre. Az egyetlen nagy tengeri kikötő, Klaipėda a Kur-öböl (Kuršių marios) keskeny bejáratánál van. Ez egy sekély lagúna, amely délre egészen Königsbergig tart.. Van olyan számítási mód, amely szerint a litván főváros, Vilnius mindössze néhány kilométerre délre van Európa földrajzi középpontjától.

Macedónia

Macedónia

Oriflame- Macedonia : Dél- Európa dimbes- dombos részén elterülő ország melyben az Oriflame termékeket szépésgtanácsandónőkön keresztül népszerűsítik. A forma, minőség azonos hazánkéval. A lehetőségek ott is azonosak mint Magyaroszágon csak élni kell vele. A Macedón Köztársaság (macedón (vagy Görögországban: szláv-macedón) nyelven Репубl 3;ика Македl 6;нија vagy РМ / Republika Makedonija - RM, a magyar köznapi használatban többnyire Macedónia (az ENSZ-be a Görögországgal kialakult névvita miatt Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság néven vették fel) a Balkán-félsziget egyik tengerparttal nem rendelkező állama. 1991 előtt Jugoszlávia legdélebbi tagköztársasága volt, határai meghúzására 1945-ben, a jugoszláv köztársaságok területének kijelölésekor került sor. Az országban élő macedónok a déli szlávok közé tartoznak. Nyelvük a bolgárokéval mutat közeli rokonságot.

Tuti menü