Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oriflame linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szerbia - Wicky [5. oldal]
részletek »

Oriflame képes leírás: Szerbia - Wicky [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: oriflame.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Szerbia

Szerbia

A Balkán-félsziget középső és északi részén, illetve a Kárpát-medence déli részén található. Északról Magyarország, keletről Románia és Bulgária, délről Albánia vagy Koszovó, Macedónia, és Montenegró, nyugatról Bosznia-Hercegovina és Horvátország határolja. Szerbia egy tengerparttal nem rendelkező ország. Csodálatos fekvésű országban is szorgos szépségtanácsadók adják tovább az Oriflame termékek hírnevét, használják a termékeket.

Szitásiné Fruzsi Oriflame szépségtanácsadó

Szitásiné Fruzsi Oriflame szépségtanácsadó

SOK SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM AZ OLDALAMRA LÁTOGATOKAT:) Az Oriflame Szépségtanácsadó különleges lehetőséget kap arra, hogy alaposan megismerje ezeket a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyen szert. Ráadásul mindenki maga döntheti el, hogy csupán saját célra szeretné megvásárolni ezeket a kiváló minőségű termékeket, vagy hobbi szinten értékesíti őket egy kis zsebpénz kiegészítésként, esetleg rész- vagy főmunkaidőben foglalkozik a termékek értékesítésével. SZÉPSÉGTANÁCSADÓ SZERETNE LENNI 30% JUTALÉK FEJÉBEN. HA ÉRDEKLŐDÉSEDET FELKELTETTEM KÉRLEK LÉPJ BE HOZZÁM, RENDELJ TŐLEM!!

Szlovákia

Szlovákia

"Oriflame - Natural Swedish Cosmetics Oriflame van egy kozmetikumok vállalat, ami jó minőségű természetes kozmetikumokat baráttól ad el barátnak" ez a Szlovák Orfilame-nek a hitvallása az Oriflame által nyújtott lehetőségekről.

Szlovénia

Szlovénia

Szlovéniában is régóta jelen van az Oriflame, és ebben az országban barátok egymást között ismertetik meg kiváló Oriflame természetes Svéd kozmetikumokat. Ebben az országban is Nők sokasága fogadja el az Oriflame által kínált lehetőségeket.

Szokola Melinda

Szokola Melinda

Üdvözlöm az Oriflame oldalamon! Nagyon sok szeretettel várom csapatomban szépségtanácsadóként. Amennyiben vásárolni szeretne, rendeljen, vagy írjon-emailt és megkeresem. Folyamatosan akciók, minden harmadik hétben új katalógus.

Thaiföld

Thaiföld

ThaiLand Oriflame - Trópusi ország, csodálatos tájakkal, különleges emberekkel egy azonban közös bennük és bennünk, az Oriflame természetes Svéd kozmetikumok iránti szeretet. Ebben a csodás országban is barát adja el barátnak a termékeket, megmutatja a kivételes pénzkeresti lehetőséget.

Tom Big All - MLM tréner

Tom Big All - MLM tréner

Egy igazi siker "műhely" zajlott 2005. június 25-én a Rhema Centerben az amerikai Network Marketing Mesterelme csoport egyik világszerte keresett trénerével, a népszerű BIG AL könyvsorozat szerzőjével, TOM "Big Al" Schreiterrel

Törökország

Törökország

Oriflame Törökország - régen múltban sokat háboroztunk ezzel az országgal, de manapság már egyben összetartunk az Oriflame termékek szeretétében, népszerűsítésében. Ebben az országban is a hagyományos módon hálózatos formában értékesítik az Oriflame termékeket.

Új termékek

Új termékek

Oriflame - Új termékek. Az Oriflame a folyamatos megujúlás híve, ezért folyamatosan fejleszti termékeit annak érdekében, hogy Nők, -Férfiak és Gyerekek mindig a legjobbat és legjobb minőségben kapják meg. Ezen az oldaln az Oriflame új termékeit lehet megismerni.

Hirdetés
Ukrajna

Ukrajna

Oriflame - Ukrajna Manapság azt hallani, hogy ebben az országban nagyon nehéz a gazdasági helyzetben is virágzik az Oriflame értékesítése és nem meglepetés ebben az országban is hálózatos rendszerben használják ki az Oriflame által nyújtott lehetőségeket.

Üzleti partnerkereső

Üzleti partnerkereső

Legyen az elsők között! Töltse fel mihamarabb bemutatkozását ingyenesen! Tisztelt Látogató! Bizonyára azért érkezett erre a honlapra, mert szeretne MLM üzletéhez partnereket találni, vagy esetleg most foglalkozik a gondolattal, hogy ezzel a világszerte nagy sikert aratott üzlettel foglalkozzon. Örömmel tudatjuk, hogy mindkét esetben a legjobb helyen jár!

Webáruház

Webáruház

Az Oriflame nagy felelősséget érez üzleti partnerei, ellátói és nagyszámú Szépségtanácsadója iránt (Működési alaplevek) Az Oriflame fejlett erkölcsi és etikai alapokon nyugszik melyek minden szempontból nyilvánvalóvá válnak a működésében, az alábbiak szerint: · A termékek minőségét szavatolja, hogy a gyártás során két előírásnak is meg kell a termékeknek felelniük, és ezt rendszeresen figyelemmel kíséri a Good Manufacturing Practices (cGMP) and Oriflame Cosmetics Supplier Code of Practice Ez az Oriflame webshop ezen alapelvek alapján működik, bár minden szépségtanácsadó betartja ezt az alapelvet.

Wellness by Oriflame angolul

Wellness by Oriflame angolul

Az Oriflame wellness csomagjait nem csak hazánkban hanem a világ számos pontján is használják és mindenhol a pozítiv eredményeiről szólnak a vélmények. Hosszú évek kutatómunkájának eredményeként lett ez wellness csomag összetétele. A szervezet számára fontos vitamonokat tartalmazza férfiak és nők számára egyaránt.

Wellness by Oriflame prezentáció

Wellness by Oriflame prezentáció

Wellness By Oriflame prezentáció, ahol a wellness csomagokat mutatják be, összetevőit ismertetik meg. Érdemes elolvasni ezen prezentációt, mert sok érdekes javaslat van a termékek használatával kapcsolatban.

Wellness by Oriflame-  Bodzsárné  Kati

Wellness by Oriflame- Bodzsárné Kati

Wellness by Oriflame, egészséges táplálkozás, fogyókúra, pattanásos bőr erre mindegyikre megoldást jelent az Oriflame Wellness csomagjai. Ha túlsúllyal küzd, vagy megállt a fogyúkúra? Erre az fogyókúrás italporral megoldást talált! Az oldalon a termékek használatával kapcsolatban fogyasztói vlémenyék is olvashatóak.

Wicky - Oriflame

Wicky - Oriflame

Az Oriflame termékeket kizárólag Szépségtanácsadókon keresztül rendelheted meg. Akár saját magadnak, vagy ismerőseid részére szeretnél vásárolni, mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot, hogy elmondhassam Neked, hogyan tudsz akár az Oriflame katalógusban feltüntetett árnál is kedvezőbben hozzájutni az Oriflame termékekhez.

Tuti menü