Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi oldalak képes leírás - Oriflame.tlap.hu
részletek »

Nemzetközi oldalak - Oriflame.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oriflame.tlap.hu » Nemzetközi oldalak
Keresés
Találatok száma - 39 db
Ausztrália

Ausztrália

Ausztráliát az ötödik földrésznek is hívják, de egy nagy sziget is egyben. Ebben a csodás országban is megtalálhatóak az Oriflame termékei. A Nők ebben a távoli országban is kedvelik ezeket a csodálatos termékeket.

Azerbajdzsán

Azerbajdzsán

Azerbajdszán Oriflame - A régi Szovjetunió egyik utód állama ahol a Nők szintén szépülni szeretnének. Ezt a szépülés iránti vágyat osszák meg egymással így kihasználva az Oriflame adta lehetőségeket. Az Azerbajdzsáni Köztársaság (azeriül: Azərbaycan Respublikası) a dél-kaukázusi térség legnépesebb országa. A GUAM és a Független Államok Közösségének tagja. Azerbajdzsán perzsa eredetű neve eredetileg Perzsia északi részét, valamint Tabriz városát jelölte, jelentése feltehetőleg tűz-templom volt.

Bosznia Hercegovina

Bosznia Hercegovina

Oriflame Bosnia - Európa egyik legtöbbet szenvedett országa ahol a háborúk ellenére a Nők, Férfiak szépülni szeretnének és ezt a lelkesedést osszák meg egymással. Az Oriflame által nyújtott lehetőségeket kihasználva!

Bulgária

Bulgária

Bulgária Oriflame hivatalos oldala - Európa egyik országa amelyik mostánban hazánk egyik kedvelt nayarlóhelyévé lépett elő, de még a nyaralást is meg lehet szépíteni az Oriflame termékekkel. Az Oriflame termékek széles skáláját lehet ebben az országban is használni.

Chile

Chile

A Oriflame termékeknek még a távolság sem szab határt, Chilében ebben a messzi Dél-Amerikai országban is ismerik és használják az Oriflame által készített termékeket. A termékek ugyanazok , mint nálunk csak a katalógus egy kicsit másabb, mint a mienk. Chile, hivatalosan a Chilei Köztársaság (spanyolul: República de Chile) független köztársaság Dél-Amerikában, az Andok hegyvonulatai és a Csendes-óceán között, észak-déli irányban hosszan elnyúlva. Nyugatról az óceán, északról Peru, északkeletről Bolívia, keletről Argentína, délről pedig a Drake-átjáró határolja.

Csehország

Csehország

Oriflame Csehország- Csehország országunktól nyugatra található, de az Oriflamet ott is használják, értékesítik. Nők, férfiak, gyerekek mindenki szereti a minőségi Oriflame termékeket. Kis ország, sok Oriflame szépségtanácsadóval. Csehország, illetve hivatalos nevén a Cseh Köztársaság (csehül Česká republika vagy röviden Česko) Közép-Európa egyik állama. Kelet felől Szlovákiával, északról Lengyelországgal, nyugatról Németországgal és délről Ausztriával határos. A Cseh Köztársaság alapvetően három történelmi régióra osztható: a történelmi Csehországra (Čechy, a régi magyar nyelvben Bohémia), Morvaországra (Morava) és Cseh-Sziléziára (České Slezsko), amelyek azonban már nagyon régóta együtt fejlődtek. Csehország tehát eredetileg csak az ország egyik tartománya volt, a történelem folyamán azonban később már az egész országot így nevezték, és az egyszerűség kedvéért ma is gyakran ezzel a rövidebb névvel jelölik.

Dánia

Dánia

Oriflame form Dania - Észak Európa egyik legszebb országa, az Orfilame termékeket itt is ismerik és használják. A szépésgtanácsadók direkt értékesítési rendszeren kersztül ismertetik meg másokkal is az Oriflame termékeket. Az ország a Balti-tenger és az Északi-tenger között fekszik. A Jylland- (Jütland-) félszigetet és több mint 400 kisebb-nagyobb szigetet foglal magába, amelyek közül 76 lakott. Legnagyobb szigetei Fyn és Sjælland. A történelem folyamán a Balti-tenger bejáratát általában a dánok ellenőrizték, innen kapták nevüket a dán szorosok. Külbirtokai Grönland (a Föld legnagyobb szigete) és Feröer, melyek széles körű önkormányzattal rendelkeznek.

Ecuador

Ecuador

Ecuador Hivatalos Oriflame oldala- Ecudaor? Erről az országról sokat nem hallunk, de az itnernet tanúsága szerint az Oriflamet ott is ismerik, szeretik és használják. Miért is? Biztosan a természetes alapanyagok használatának köszönhető ez a szeretet. Ecuador fővárosa Quito, Pinchincha tartományban van a Sierra régióban. Legnagyobb városa Guayaquil Guayas tartományban a nyugati parton. A Quitotól délre fekvő Cotopaxi (5897 m), a hasonló nevű tartomány mellett sokszor tévesen tartják a világ legnagyobb aktív vulkánjának. Dél-Peruban és Észak-Chileben több magasabb és aktív vulkán van. Ecuador legmagasabb pontja a Chimborazo (6267 m).

Egyesült Királyság

Egyesült Királyság

Egyesült Királyság - Nagy ország ahol sokan szeretik és használják az Oriflame termékeket, legyenek azok nők, férfiak vagy gyerekek. Az Oriflame minőség minden országban egyforma legyen az a világ bármely részén is. Az Egyesült Királyság unitárius állam, melynek négy országrésze Anglia, Észak-Írország, Skócia és Wales. Parlamentáris monarchia, államfője II. Erzsébet brit királynő. A parlament Londonban, az ország fővárosában van, de jogainak egy részét átruházta a három nemzeti közigazgatási központban működő parlamentre, melyek Belfastban (Észak-Írország), Cardiffban (Wales) és Edinburghban (Skócia) működnek. A Csatorna-szigetek és Man szigete brit koronafüggőség, az országnak nem részei, de azzal föderatív módon összekapcsolódnak. Az Egyesült Királyságnak tizennégy tengerentúli területe van, mind az egykori Brit Birodalom, a valaha volt legnagyobb birodalom maradványa, mely legnagyobb kiterjedésének idején, 1922-ben, a szárazföldi területek mintegy negyedét uralta. A brit befolyás a birodalom megszűnése után is felfedezhető a nyelvben, a kultúrában, és számos országban a jogrendszerben is. II. Erzsébet a Nemzetközösség feje, és államfője a Nemzetközösségi királyság tagállamainak.

Hirdetés
Észtország

Észtország

Oriflame - Észt Ország. Erről az országról sem lehet sokat hallani, de a ezen tanúság szerint az Oriflame természetes Svéd Kozmetikumokat itt is szeretik és használják nők, férfiak és gyerekek egyaránt. Felszínét a jégkorszak alakította hullámos alfölddé. Átlagos magassága 100 m-nél is alacsonyabb. Legmagasabb pontja: Suur Munamagi 318 m. Két nagy szigete (Hiiumaa és Saaremaa) fűvel borított, helyenként bozótos mészkőfennsík. Az éghajlat óceáni befolyásoltsága miatt az év napjainak több, mint felén felhős az ég, a csapadék mennyisége az ország délkeleti sarkában 750 mm is lehet. Szeptemberben hullik a legtöbb, tavasszal pedig a legkevesebb eső. Észtország éghajlata az Atlanti-óceán és a Golf-áramlat hatása miatt jóval enyhébb, mint az azonos szélességi körre jellemző éghajlat

Finnország

Finnország

Oriflame - Finnország - ebben a hideg északi országban is igénylik a nők, férfiak és gyerekek egyaránt az Oriflame termékek kényeztető gyengédését. A minőség itt is olyan fontos, mint bármelyik másik országban. Finnország növényvilága fajokban meglehetősen szegényes. Egészen délen keskeny sávban közép-európai jellegű vegyes lombhullató erdő díszlik. Az ország legnagyobb részén tajga nő, az orosz tajga folytatása. A legészakibb területeken megint csak keskeny sávban állandóan fagyott talajon tundra él. Az ország 60%-át egybefüggő erdőségek fedik.

Görögország

Görögország

Oriflame Görögország- Napsütötte csodaszép ország, a sok napsűtés miatt itt nagy szükség van az Oriflame által nyújtott gyengédségre, legyen az arckrém vagy éppen naptej, napolaj, nőnek, férfinak és gyereknek egyaránt. Görögország (görögül |Ελλάδα, Elláda, IPA: [ɛˈlaða], vagy Ελλάς, Ellás, [ɛˈlas]), hivatalos nevén a Hellén Köztársaság [Ελληνι 54;ή Δημοκρ^ 5;τία (ɛliniˈkʲi ðimokraˈtia)], ország Európa délkeleti részén, a Balkán-félsziget déli végén. Északon Albániával Macedóniával és Bugáriával, keleten pedig Törökországgal határos. A kontinentális Görögország keleti és déli partjait az Égei-tenger, míg nyugati partjait a Jón-tenger mossa. Mindkettő a Földközi-tenger keleti medencéjének része, mely sok szigetnek ad helyet.

Hollandia

Hollandia

Oriflame Hollandia - Kis ország, sok tulipán és sok Orfilamet kedvelő szépségtanácsadó. A természetes kozmetikumok szeretete független attól, hogy hány ember él egy adott országban. Hazánkhoz hasonlóan itt is rohamosan növekedik az Oriflame szépségtanácsadók száma.

Horváthország

Horváthország

Hazánk szomszédja Horváthország, sokan járunk oda nyaralni azonban az Oriflame ott is megtalálható. Mindegy, hogy Nők, Férfiak és gyerekek tengerparton vagy hegyekben lakban, bőrükre mindannyiuknak ugyan úgy oda kell figyelnie és ebben az Oriflame nagy segítségükre van.

India

India

Oriflame India - Ázsia egyik legtöbben lakott országa Kína mellett, de ebben az országban is sok kiemelkedően jó telejsítményt nyújtó szépségtanácsadó található meg, ezzel biztosítva, hogy ebben az országban is imsert legyen az Oriflame.

Indonézia

Indonézia

Oriflame - Indonézia: Messzi ország ahova nem sok ember jut el kis hazánkból, egy dolog azonban közös az ott és itt élők között: Ők is használják az Oriflame termékeket attól függetlenül milyen az éghajlat meleg vagy hideg.

Kazahsztán

Kazahsztán

Kazahsztán 1991-ben vált függetlenné Szovjetuniótól, ezután Oriflame termékeket is megismerhették az országban élő - elsősorban - Nők. Az Oriflame termékek ebben az országban is a minőségük miatt nagy szeretetnek örvendenek. Az ország területének nagy részéről nincs lefolyás a tengerekbe. Nagy lefolyástalan pusztai tavak alakultak ki: a Kaszpi-tenger, az Aral-tó és a Balkas-tó. Ezeknek önmagukban is tekintélyes méretű vízgyűjtő területük van. A Kaszpi-tengerbe ömlik az Urál folyó, az Aral-tóba a Szir-darja. Az Irtis és mellékfolyói a Jeges-tengerbe vezetik le Kazahsztán északi részéről a vizeket. Az Aral-tó vízszintje az utóbbi 30 évben 15 méterrel csökkent, mivel a tavat tápláló folyók vizét gyapotföldek öntözésére használták el. A kiszáradt tófenéken felhalmozódott só és hulladék ökológiai katasztrófát okozott.

Tuti menü