Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi oldalak képes leírás: Kolumbia - Szerbia [2. oldal]
részletek »

Nemzetközi oldalak: Kolumbia - Szerbia [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: oriflame.tlap.hu » Nemzetközi oldalak
Keresés
Találatok száma - 39 db
Kolumbia

Kolumbia

Oriflame - Kolumbia - Kolumbiát hazánkban legtöbben a kávéról ismerik, van aki másról is de most én az Oriflame termékekre is gondolok, mert hihetetlen de ebben az országban is ismerik és kedvelik a kiváló minőségű Oriflame termékeket. Kolumbia (spanyolul: Colombia) Dél-Amerika északnyugati részén fekvő ország. Hivatalos neve Kolumbiai Köztársaság (spanyolul: República de Colombia), fővárosa Bogotá. Nevét a kontinens európai felfedezőjéről, Kolumbusz Kristófról kapta A szárazföldön keleten Venezuela, délkeleten Brazília, délen Ecuador és Peru, északnyugaton pedig Panama határolja. Mind az Atlanti-, mind pedig a Csendes-óceánnon van partszakasza. (A dél-amerikai országok esetén ez ritkaság, rajta kívül csak Chile mondhatja el ezt magáról, de az csak nyúlfarknyi szakaszon ér ki az Atlanti-óceánra.)

Lengyelország

Lengyelország

Oriflame - Lengyelország: Lengyelországban nem csak az Oriflame termékeket értékesítik hanem Oriflame-nek kozmetikumokat gyártó vállalata is van ebben a tőlünk északra megtalálható országban. Ez miatt Ők a "friss" Oriflame termékeket kaphatják meg :) A lengyel állam több mint 1000 éves. A 16. században, a Jagelló-dinasztia uralkodása idején Lengyelország Európa egyik leggazdagabb és legerősebb országa volt. 1791. május 3-án a lengyel-litván unió elfogadta Lengyelország májusi alkotmányát, amely Európa első és a világ második írott alkotmánya volt. Röviddel később Lengyelországot felosztották szomszédai (Oroszország, Ausztria és Poroszország). Lengyelország 123 év után, 1918-ban nyerte vissza államiságát az első világháború lezárultával. A második világháború után a Szovjetunió befolyási övezetéhez tartozott. 1989-ben az ország második világháború utáni történetének első részlegesen szabad választásai zárták le a Szolidaritás (lengyelül Solidarność) mozgalom szabadság iránti törekvéseit. Lengyelország 1999-től a NATO, 2004-től az Európai Unió tagja.

Lettország

Lettország

Oriflame - Lettország: Lettország Észak- Európában található ország, ahol a hideg ellenére számos Oriflame szépésgtanácsadó van akik népszerűítik az Oriflame termékeket és kihasználják az Oriflame nyújtotta kíváló minőséget. Lettország nagy részét erdő borítja, az országnak több mint 12 000 kisebb folyója és 3000-nél is több tava van. Az ország nagy része termékeny síkság, a legmagasabb pont a Gaizinkalns (312 m). A sekély Rigai-öböl, a Balti-tenger egyik nyúlványa az ország északnyugati részén található. A főváros, Riga az öböl partján található, a Daugava folyó torkolatánál. A fővároson kívül további fontos városok még Daugavpils, amely szintén e folyó mellett található, és a Balti-tenger partján fekvő Liepaja.

Litvánia

Litvánia

Oriflame - Litvánia: Litvánia a legnagyobb és legnépesebb balti állam, a Balti-alföld déli részén terül el a nagy népesség miatt számos szépésgtanácsadó található az országban akik öregbítik az Oriflame természetes kozmetikumok hírnevét. Litvánia a legnagyobb és legnépesebb balti állam, a Balti-alföld déli részén terül el. Legnagyobb része hullámos alföld, 100 méternél alacsonyabban fekvő terület. Az ország legmagasabb pontja 292 méteres. A terület 30%-át tavak, mocsarak és erdőségek borítják. Kb. 100 km hosszú partvonallal rendelkezik, amelyből csak 38 km-nek van közvetlen kijárata a Balti-tengerre. Az egyetlen nagy tengeri kikötő, Klaipėda a Kur-öböl (Kuršių marios) keskeny bejáratánál van. Ez egy sekély lagúna, amely délre egészen Königsbergig tart.. Van olyan számítási mód, amely szerint a litván főváros, Vilnius mindössze néhány kilométerre délre van Európa földrajzi középpontjától.

Macedónia

Macedónia

Oriflame- Macedonia : Dél- Európa dimbes- dombos részén elterülő ország melyben az Oriflame termékeket szépésgtanácsandónőkön keresztül népszerűsítik. A forma, minőség azonos hazánkéval. A lehetőségek ott is azonosak mint Magyaroszágon csak élni kell vele. A Macedón Köztársaság (macedón (vagy Görögországban: szláv-macedón) nyelven Репубl 3;ика Македl 6;нија vagy РМ / Republika Makedonija - RM, a magyar köznapi használatban többnyire Macedónia (az ENSZ-be a Görögországgal kialakult névvita miatt Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság néven vették fel) a Balkán-félsziget egyik tengerparttal nem rendelkező állama. 1991 előtt Jugoszlávia legdélebbi tagköztársasága volt, határai meghúzására 1945-ben, a jugoszláv köztársaságok területének kijelölésekor került sor. Az országban élő macedónok a déli szlávok közé tartoznak. Nyelvük a bolgárokéval mutat közeli rokonságot.

Moldova

Moldova

Oriflame - Moldova: Romániával és Ukrajnával határos országban is megtalálhatóak az Oriflame szépségtanácsadók akik az Oriflame kíváló minőségű termékeit ismertetik meg nők és férfiak sokaságával és ösztönzik őket a termékek használatára.

Mongólia

Mongólia

Oriflame - Mongólia Oriflame - Mongólia Belső-Ázsiában található köztársaság, északról Oroszország, délről a Kínai Népköztársaság határolja, tengerpartja nincsen - azonban ezek az adottságok nem akadályozzák meg a szépéstanácsadókat abban, hogy töretlen kedvvel népszerűsítsék az Oriflame termékeket.

Németország

Németország

Oriflame - Németország - Nagy Európai ország sok szépségtanácsadóval. A minőséget ebben az országban is kedvelik és ha egy kicsit drágább is akkor is megfizetik nők és férfiak a szépülésük érdekében.

Norvégia

Norvégia

Norvégia Észak-Európában, a Skandináv-félsziget nyugati részén fekszik. Fjordokkal és szigetek ezreivel erősen tagolt partvonala több mint 25 000 km hosszú - Ezen adatok alapján is látható, hogy Norvégia határos Svédországgal, de nem ez a közelség teszi ismertté az Oriflame termékeket hanem a kíváló minőség és a hangya szorgalommal dolgozó szépségtanácsadók.

Hirdetés
Olaszország

Olaszország

Oriflame ? nat?rali šved? kosmetika Oriflame ? kosmetikos kompanija, kurios nat?ralius aukštos kokyb?s gaminius draugas parduoda draugui.

Oroszország

Oroszország

Oriflame - Oroszország - Nagy kiterjedésű ország, nagyon sok szépségtanácsadóval akik az Oriflame termékeket ismertetik meg férfiakkal, nőkkel egyaránt. Több olyan terméke van az Oriflame-nek amit ebben a néha nagyon hideg országban nagyon jól tudnak használni az emberek.

Peru

Peru

Oriflame - Peru - Dél Amerika egyik legmisztikusabb országa, múltban sok számunkra érdekes dolog törént az országba, de történelmi háttér sem szab határt az Oriflame jó minőségű termékeinke útjába, hihetetlen de ebben a távoli országban is kedvelik az Oriflame természtes Sévd kozmetikumokat.

Portugália

Portugália

Portugáliában 1985-től van jelen az Oriflame, azóta ismertetik a szépségtanácsadók a termékeket az emberekkel. 1997 Carlos Abrantas vezeti Portugáliában az Oirflamet, és ettől az évtől igyekszik a lehető legmagasabb sikereket elérni úgy a termékek forgalmazásában , úgy pedig a szépségtanácsadók beléptetésében.

Románia

Románia

Oriflame- Románia -ebben az országban sok magyar található akik hazánkhoz hasonlóan szintén szeretik az Oriflame termékeit. De az ország azon részében sincsen ez másképpen ahol már nem csak magyarok laknak zömében hanem románok is.

Spanyolország

Spanyolország

Európa ezen déli országában is évek óta jelen van már az Oriflame, és itt is ismerik, használják az Oriflame termékeket. Ebben az országban is a hagyományos hálózati formában értékesítik a termékeket a folyamatos növekedés érdekében.

Svédország

Svédország

Az Oriflame Cosmetics multinacionális vállalatot 1967-ben, Svédországban alapította egy testvérpár, Jonas és Robert af Jochnick. Az Oriflame mára egyike a világ legdinamikusabban fejlődő kozmetikai vállalatainak. 61 országban forgalmazza termékeit, és ennek több, mint a felében piacvezető kozmetikai cég. 3 millió Szépségtanácsadója van, és a minőségi arc- és testápoló, valamint dekorkozmetikumok teljes választékával áll a vásárlók rendelkezésére.

Szerbia

Szerbia

A Balkán-félsziget középső és északi részén, illetve a Kárpát-medence déli részén található. Északról Magyarország, keletről Románia és Bulgária, délről Albánia vagy Koszovó, Macedónia, és Montenegró, nyugatról Bosznia-Hercegovina és Horvátország határolja. Szerbia egy tengerparttal nem rendelkező ország. Csodálatos fekvésű országban is szorgos szépségtanácsadók adják tovább az Oriflame termékek hírnevét, használják a termékeket.

Tuti menü