Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szépségtanácsadók képes leírás - Oriflame.tlap.hu
részletek »

Szépségtanácsadók - Oriflame.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oriflame.tlap.hu » Szépségtanácsadók
Keresés
Találatok száma - 21 db
A természet ajándéka

A természet ajándéka

Boruzs Tibor, Oriflame szépségtanácsadó (382984) hivatalos honlapja. - Az Oriflame célja segíteni Önt álmai valóra váltásában. Az egyik leggyorsabban növekvő multinacionális kozmetikai vállalat, mely kiváló minőségű termékeit független Szépségtanácsadók hálózata által forgalmazza. A lehetőség pedig Ön előtt is nyitott, nézze meg, hogyan...

Babucsné Szabari Judit

Babucsné Szabari Judit

Oriflame Jászberény - Természetes szépségápolás Az Oriflame termékeivel még a kilencvenes évek elején ismerkedtem meg. Akkor még csak néhány készítményt használtam. Később találkoztam egy valódi szépségtanácsadóval, aki meghatározta a bőrtípusomat és ennek megfelelő készítményeket ajánlott nekem, elmagyarázta a termékek helyes használatát. Egy belépési akció keretében felajánlotta legyek én is szépségtanácsadó.

Bodzsárné Kati

Bodzsárné Kati

Oriflame katalógus, babaápolás Bodzsárné Kati vagyok. Ha a végzettségemet nézzük, okleveles adótanácsadó, ha a foglalkozásomat: büszkén mondhatom, hogy főállású Oriflame szépségtanácsadó. 1992 februárjában regisztráltak Oriflame disztribútornak és azonnal tudtam, hogy ezt nekem találták ki, ez az én nagy lehetőségem.

Czékmánné Ági

Czékmánné Ági

1997 április 1-én csatlakoztam az Oriflame-hez. Ez egy jó döntés volt! Természetemből fakadóan mindig vágytam az önállóságra, függetlenségre. Arra, hogy legyen elég pénzem, hogy mindent úgy csinálhassak ahogy én akarom, hogy ne legyen főnököm ...és persze mindezt egyszerre. Kereskedelmi végzettséggel, 3 gyermekes, GYES-en lévő anyukaként, minderről akkoriban legfeljebb álmodozhattam.

Flach  Beáta Viola

Flach Beáta Viola

"Kétféleképpen élheted az életed: vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.!" Az Oriflame előnyei Oriflame Szépségtanácsadónak lenni egyszerű kellemes és jövedelmező! A Szépségtanácsadó különleges lehetőséget kap arra, hogy alaposan megismerje a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyen szert.

Fruzsi Oriflame szépségtanácsadó

Fruzsi Oriflame szépségtanácsadó

Lehetőséget kaptam, hogy megismerjem ezeket a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyek szert. Azt tudom jól döntöttem, hisz melyik Nő ne szeretné kipróbálni, mindamellett hogy hatalmas választék van az üzletekbe, de amíg nem próbálta, kérem ne mondjon nemet! Ráadásul mindenki maga döntheti el, hogy csupán saját célra szeretné megvásárolni ezeket a kiváló minőségű termékeket, vagy hobbi szinten értékesíti a termékeket, egy kis zsebpénz kiegészítésként, esetleg rész- vagy főmunkaidőben foglalkozik a termékek értékesítésével. Terméklistába talál árakkal együtt termékeket, amit figyelmébe ajánlok. Közvetlenül rendelhet Tőlem itt az oldalon. Vagy tekintse meg az aktuális katalógust ott minden terméket megtalál, termékek kódszámát az alapján is rendelhet. Rendelését küldje Nekem, ha szükséges utánvéttel csomagban is elküldöm. Ha közelben lakik, (Óbuda) a terméket kiviszem Önnek. Ha érdeklődését felkeltettem lépjen be hozzám, akár vásárlóként, akár ha Szépségtanácsadó szeretne lenni. Az Oriflame 100%-os pénz vissza fizetési garanciát vállal minden termékére. Mindenkori 30% kedvezmény a termékek után. Jelentkezzen Nálam, mindenben segítek! fruzsi@oriflamekozmetikumok.hu

Goldi

Goldi

Jövőképünk, hogy az Oriflame jusson eszébe mindenkinek először, ha elérhető áron keres jó minőségű kozmetikumokat, vagy egy barátságos, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatnál szeretne karriert építeni. Jövőképünk, hogy az Oriflame jusson eszébe mindenkinek először, ha elérhető áron keres jó minőségű kozmetikumokat, vagy egy barátságos, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatnál szeretne karriert építeni. Az Oriflame, az értékesítésnek éppúgy, mint a vásárlásnak, egy ügyes módját ajánlja. Közvetlen értékesítési rendszerünk jövedelmező, és hasznot jelent a Szépségtanácsadónak és a vásárlónak egyaránt. A vásárlónak kényelmes és megbízható baráti légkörben történő, személyreszabott tanácsokkal kibővített kiszolgálást, inspirációt és tökéletes garanciát biztosít. Szépségtanácsadóként pedig egy dinamikus jövedelemszerzési lehetőséget, és különleges, egyénre szabott fejlődési lehetőséget garantál. Habár az Oriflame Szépségtanácsadói önállóan és függetlenül végzik munkájukat, mégis tudatában vannak annak, hogy egy nagy, egymást támogató globális család tagjai. S mindehhez az Oriflame széles körben kínál tréningeket, és vezetőképző programokat.

Hadvári Ica

Hadvári Ica

Mit nyújt Neked az Oriflame ? Csak termékeket amit folyamatosan használsz ? Vagy lehetőséget, hogy havi fix keresetedet kiegészítsed ? Vagy új embereket, munkatársakat? Vagy új barátságokat ? Vagy ennél is többet ? Érzed már a szabadságot, az anyagi függetlenséget ?

Kertész Ottó

Kertész Ottó

Kertész Ottó független szépségtanácsadó Oriflame direktor honlapja. Oriflame Szépségtanácsadó Klubunkban családias hangulatban ingyenesen sajátíthatja el mindazon kozmetikai és üzleti ismereteket, melyek birtokában önmaga, családtagjai, baráti - ismeretségi köre mindennapi kozmetikai és és anyagi problémáit sikeresen megoldhatja.

Hirdetés
Oriflame belépés, online regisztráció

Oriflame belépés, online regisztráció

Csatlakozz Oriflame csapatunkhoz ha szeretnél kedvezményesen hozzájutni termékeinkhez, vagy jelenlegi jövedelmedet kiegészítenéd egy kötetlen de jövedelmező munkával, vagy csapatod kiépítésével vezetőként dolgoznál kiemelkedő fizetésért. Te döntöd el mennyit szeretnél keresni, mennyi időt fordítasz a munkára, mi ennek függvényében támogatunk mindenben. Oriflame tagság előnyei: Nem kell kezdőtőke Nem kell vállalkozónak lenned Nincs kötelezettség, nincs rendelési minimum Tanácsadói áron jutsz a termékekhez, akár saját célra, akár értékesítésre Ingyenes képzések, üzleti, smink, arcápolás Ingyenes weboldal mellyel üzletedet tudod építeni Folyamatos szponzori támogatás Utazások, rendezvények Csak tagoknak plusz akciók, motivációs ajándékok 100%-os garancia minden termékre. Legyél egy szuper csapat tagja dolgozz velünk. Regisztrációs lehetőség a weboldalon.

Oriflame Miskolc

Oriflame Miskolc

Oriflame kozmetikumok (oriflame, szépségápolás, kozmetikumok, parfümök,testápolás, arcápolás, körömlakkok, hajápolás,,webáruház) Oriflame terméket szeretne vásárolni? Kérem nézze át kínálatunkat, rendelhet, tanácsot kérhet a termékekkel kapcsolatban illetve bőrápolással kapcsolatban. Ha a termékek elnyerték tetszését, és közelebbről is megismerkedne velük, tiszteljen meg bizalmával, és csatlakozzon értékesítési csapatomhoz, vagy rendeljen tőlem.

Oriflame szépségtanácsadó Békéscsabán

Oriflame szépségtanácsadó Békéscsabán

Bondár Ágnes vagyok, az Oriflame független szépség tanácsadója. Amióta két gyermek anyukája vagyok fontos számomra, hogy természetes és kiváló alapanyagból készült termékeket adjam családom tagjainak. Így született meg az elképzelés nem olyan régen, hogy egy kitűnő csapathoz az Oriflame csapatához csatlakozzak.

Oriflame-Svéd kozmetikumok

Oriflame-Svéd kozmetikumok

Nemrégiben indult el a www.svedkozmetikumok.hu weblap. Rengeteg információ van a termékekről és azok használhatóságáról. Lehet regisztrálni és vásárolni is. Nyereményjáték, akciók,kedvezmények is találhatók a lapon. E-mailben és telefonon is lehet arc-, test- és hajápolási tanácsot kérni. Napi frissítéssel, mindig a legújabb termékekről és akciókról. Hírlevélre is fel lehet iratkozni.

OriflameTimi

OriflameTimi

Itt megtalálja mindazt amit az Oriflame-ről tudni kell és érdemes, célom az hogy mindenkivel megismertessem a természetes alapanyagú termékeket és az üzleti lehetőséget is! Nagyon sok lehetőséget kaptam én is ettől a cégtől amit soha nem fogok elfelejteni ezt szeretném másoknak is átadni hogy elérhessék álmukat.

Prágainé Tóth Erika (Szeged)

Prágainé Tóth Erika (Szeged)

Keressen pénzt ma,váltsa valóra álmait már holnap!Legyen Ön is Oriflame-es Szépségtanácsadó! - TEGYEN SZERT 30% KEDVEZMÉNYRE! - LEGYEN A SAJÁT MAGA FŐNÖKE! Ön dönti el, hogy mikor és mennyit szeretne dolgozni. - ÉREZZE JÓL MAGÁT! Oriflame-es Szépségtanácsadóként számtalan élményben lesz része. Ha ÉRDEKLI A LEHETŐSÉG, keresse fel az alábbi Szépségtanácsadót, vagy a lenti hivatkozásra kattintva, ONLINE REGISZTRÁLJON. Miután kitöltötte a jelentkezési lapot, máris megkapja a tagságáról szóló igazolást. SEGÍTÜNK ÖNNEK a kezdő lépéseknél. REGISZTRÁCIÓ FÉL ÁRON (999 Ft)!!!

Renis Oriflame

Renis Oriflame

A Reni's egy fantázianév, amely független Oriflame-es szépségtanácsadók egy kis csoportját foglalja magába. A Reni's célja, hogy az Oriflame termékeket ismerté, elérhetővé és használatát mindennapi rutinná tegye az ország bármely részében. Célunk továbbá az is, hogy a hibás és téves információkat a termékekkel és az egész Oriflame-mel kapcsolatban eloszlassuk. Az Oriflame nem csak kozmetikai szerek értékesítésével foglalkozik. A termékpalettája nagyon széles, így megtalálható rajt a mindennapi tisztálkodási szerek és a luxus kozmetikai termékek, különbözo kiegészítők széles választéka is.

Smatkó Barbara

Smatkó Barbara

Az Oriflame atmoszféráját a tettrekészség, a decentralizált vezetés és a fiatal, vállalkozó szellem jellemzi. Az Oriflame mára egyike a világ legdinamikusabban fejlődő kozmetikai vállalatainak. 61 országban forgalmazza termékeit, minőségi arc- és testápoló, valamint dekorkozmetikumok teljes választékával áll a vásárlók rendelkezésére.

Tuti menü