Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szépségtanácsadók képes leírás: Szabó - Wicky [2. oldal]
részletek »

Szépségtanácsadók: Szabó - Wicky [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: oriflame.tlap.hu » Szépségtanácsadók
Keresés
Találatok száma - 21 db
Szabó Anikó

Szabó Anikó

Üdvözlöm, Szabó Anikó vagyok. Szeretném Önnek bemutatni az Oriflame csodálatos világát, amely a szépség, a harmónia és a természetesség hármasának ötvözetéből táplálkozik. A Szépségtanácsadó különleges lehetőséget kap arra, hogy alaposan megismerje a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyen szert.

Szitásiné Fruzsi Oriflame szépségtanácsadó

Szitásiné Fruzsi Oriflame szépségtanácsadó

SOK SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM AZ OLDALAMRA LÁTOGATOKAT:) Az Oriflame Szépségtanácsadó különleges lehetőséget kap arra, hogy alaposan megismerje ezeket a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyen szert. Ráadásul mindenki maga döntheti el, hogy csupán saját célra szeretné megvásárolni ezeket a kiváló minőségű termékeket, vagy hobbi szinten értékesíti őket egy kis zsebpénz kiegészítésként, esetleg rész- vagy főmunkaidőben foglalkozik a termékek értékesítésével. SZÉPSÉGTANÁCSADÓ SZERETNE LENNI 30% JUTALÉK FEJÉBEN. HA ÉRDEKLŐDÉSEDET FELKELTETTEM KÉRLEK LÉPJ BE HOZZÁM, RENDELJ TŐLEM!!

Szokola Melinda

Szokola Melinda

Üdvözlöm az Oriflame oldalamon! Nagyon sok szeretettel várom csapatomban szépségtanácsadóként. Amennyiben vásárolni szeretne, rendeljen, vagy írjon-emailt és megkeresem. Folyamatosan akciók, minden harmadik hétben új katalógus.

Wicky - Oriflame

Wicky - Oriflame

Az Oriflame termékeket kizárólag Szépségtanácsadókon keresztül rendelheted meg. Akár saját magadnak, vagy ismerőseid részére szeretnél vásárolni, mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot, hogy elmondhassam Neked, hogyan tudsz akár az Oriflame katalógusban feltüntetett árnál is kedvezőbben hozzájutni az Oriflame termékekhez.

Tuti menü