Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webáruházak képes leírás - Oriflame.tlap.hu
részletek »

Webáruházak - Oriflame.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oriflame.tlap.hu » Webáruházak
Keresés
Találatok száma - 9 db
J. Timea

J. Timea

Az Oriflame, mint kereseti lehetőség és amit jelent... Adjon magának 1 évet, és ha elfogadja a segítségünket és hajlandó változtatni gondolkodásán, nyitott arra, hogy életét innentől kezdve megtervezze, akkor egy év után 150.000 Ft-ot kereshet, 3 hetente!!! Az Oriflame két alapvető kereseti lehetőséget biztosít: 1. A kezdő Szépségtanácsadó fő jövedelme a termékértékesítésből, a vevők kiszolgálásából származik. Az azonnali haszon minden egyes eladott termék után 30%. Például: Valakinek van 10 vásárlója minden hónapban, akik rendelnek 3 terméket 4.000 Ft-ért. A vásárlók kifizetnek: 40.000 Ft-ot Az Oriflame számláz Önnek: 30.770 Ft-ot Az azonnali haszon tehát: 9.230 Ft 1. A másik jövedelemforrás a teljesítmény utáni árengedmény (TUÁ), mely abból származik, hogy Ön megosztja az Oriflame termékek eladásával járó lelkesedését másokkal. Ha új Szépségtanácsadókat csatlakoztat az Oriflame-hez, Ön az újonnan csatlakozott Szépségtanácsadók eladása után TUÁ-ra jogosult és még azoknak az újabb Szépségtanácsadóknak az értékesítése után is megkaphatja a TUÁ-t, akik az Ön által csatlakoztatott Szépségtanácsadókon keresztül léptek be az Oriflame-be. A teljes jövedelemnek ez a része az újabb és újabb Szépségtanácsadók szponzorálásával gyorsan növekedik. A magasabb szinteken egyéb bónuszok is adódnak a TUÁ-hoz, és azoknak az összessége is hoz

Make -up webáruház

Make -up webáruház

Smink webáruház nem csak Oriflame termékekkel. Itt minden megtalálható ami sminkkel, hajápolással összeköthető, de nem csak Oriflame termékeke, hanem egyéb termékek is ilyen például a Babilyss vagy mannikűr asztal.

Oriflame Bolt

Oriflame Bolt

3 hetente friss akciókkal, ajándékokkal, ingyenes kiszállítási lehetőséggel várjuk kedves látogatóinkat. Vállalkozó szelleműeknek: Új belépőknek ingyenes webáruházat biztosítunk, amennyiben csatlakozik az Oriflame-hez. A már belépett tagok pedig egyedi ajánlatunkért keressenek meg a webshop Kapcsolati részén.

Oriflame katalógus

Oriflame katalógus

A ShopMarket Drogéria shopjában számos natúr- és biokozmetikum megtalálható, így a népszerű márkák között az Oriflame természetes alapú kozmetikumait és termékeit is megrendelheti mindig a legújabb Oriflame katalógus kínálatából. Amennyiben lapozható Oriflame katalógus segítségével szeretne rendelni, kérhet egyet az ugyfelszolgalat@shopmarket.hu címen, de érdemes ellátogatni az Oriflame magyarországi oldalára is, ahol mindig az aktuális Oriflame katalógus tartalmát böngészheti.

Parfümök

Parfümök

Férfi és női parfümök Magyarországon a 10 legnagyobb webáruház kínálatából. Közel 40 márka 2000 parfümjéből választhat az ide látogató vásárló. A böngészést a csodálatos 3D-s flash kínáló segíti majd. Gyors, egyszerű, könnyű kezelhetőség, lenyűgöző tartalom és design. A legjobb árak és mindez reklámoktól mentesen. A vásárlásodat böngészésedet semmi sem fogja zavarni. Mindenkinek bátran ajánlom. Várunk szeretettel!

Shopping.hu

Shopping.hu

Szeretsz vásárolni? Érdekelnek a legújabb vásárlási akciók? Kíváncsi vagy, ha valahol egy király, de olcsó divatcucc jelenik meg? Látogass el a shopping.hu-ra és szörfölj kedvedre! A Shopping.hu gerincét egy folyamatosan frissülő interaktív divatkatalógus alkotja, amelyhez szerkesztőségi divat-összeállítások, márkakollekciók, aktuális vásárlási akciók, valamint praktikus öltözködési tanácsokkal szolgáló cikkek kapcsolódnak.

Svéd kozmetikumokat értékesítő megbízható webshop

Svéd kozmetikumokat értékesítő megbízható webshop

Oriflame terméket ma már nagyon sok helyen és nagyon sokféleképpen vásárolhat. Én azonban látom azt a korlátot, mely miatt nagyon sokan mégsem találkoznak a márkával és a kiváló termékekkel. Oriflame tanácsadóként elhatároztam, hogy megteremtem annak a lehetőségét, hogy kötöttségek nélkül tudjon vásárolni a gépe mellől. Hogyan lehetséges ez? Webshopunkba folyamatosan feltöltöm az Oriflame termékeket, és folyamatosan elérhetővé teszem a katalógus akciókat. Ezen túlmenőleg egyedülálló módon vásárlási értéktől függően még az akciós árból is sávos kedvezményt adok.

Szépségbolt

Szépségbolt

Az Szepsegbolt.info egy direkt értékesítő internetes bolt, ahol Ön egyszerűen, kényelmesen és gyorsan hozzájuthat kedvenc Oriflame termékeihez. Az oldalon mindig megtalálja az Oriflame aktuális katalógusában szereplő összes terméket, akciót és ajánlatot. Az oldalon szeretnénk megismertetni Önnel az Oriflame termékeket és jövedelemszerzési lehetőséget.

Webáruház

Webáruház

Az Oriflame nagy felelősséget érez üzleti partnerei, ellátói és nagyszámú Szépségtanácsadója iránt (Működési alaplevek) Az Oriflame fejlett erkölcsi és etikai alapokon nyugszik melyek minden szempontból nyilvánvalóvá válnak a működésében, az alábbiak szerint: · A termékek minőségét szavatolja, hogy a gyártás során két előírásnak is meg kell a termékeknek felelniük, és ezt rendszeresen figyelemmel kíséri a Good Manufacturing Practices (cGMP) and Oriflame Cosmetics Supplier Code of Practice Ez az Oriflame webshop ezen alapelvek alapján működik, bár minden szépségtanácsadó betartja ezt az alapelvet.

Tuti menü